Bu web sitesi sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitemizde en iyi deneyimleri yaşamanız için çerezleri kullanır.

Reddet Kabul Et
من نحن
Makine ve Otomotiv Yedek Parça Imalat sektöründe hizmet vermek amacıyla 1981 yılında kurulan GEÇGEL Mak.San.Tic.Ltd.Sti.nin kurucu ortaklarından Muammer Geçgel tarafından olusumu saglanan Turbotek firması 35 yılı asan bilgi ve tecrübeyi GTSA markası altında siz degerli müsterileri ile paylasmanın heyacanını duyar. Kuruldugu günden itibaren konusunda uzman kadroya sahipolan GTSA; Dorselerin,Hafif ve Agır Ticari Vasıtaların Sase ve Kabin Amortisörlerinin dünyaca kabul görmüs orijinal standartlara haiz üretimini gerçeklestirmektedir. GTSA kuruldugu ilk andan itibaren kaliteye verdigi önem ve zoru basarma azmi sayesinde kısa sürede kendi sektöründe tanınmıs ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemistir. GTSA, AR-GE yapısı ve mühendislik çalısmaları ile ticari araçların Sase ve Kabin Amortisörlerinin imalatında en üst düzeye ulasmak için çalısmaktadır.
العلامة التجارية للمنتج

GTSA, IMG

الدول الذي يتم التصدير اليها
ألمانيا الإمارات العربية المتحدة جمهورية إيران الإسلامية المملكة العربية السعودية إسبانيا إيطاليا الولايات المتحدة الأمريكية
المنتجات الذي يتم استيرادها
ممنتجات وسيطة
المواد الاولية الذي تم شراؤها
الأنبوب حديد صلب بلية
الشركات المشابهة