Bu web sitesi sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitemizde en iyi deneyimleri yaşamanız için çerezleri kullanır.

Reddet Kabul Et
من نحن
Sektörde ki 20 yılı aşkın tecrüDikey paketleme makineleri ( Volumetrik, Vidalı, Liner Terazili, Multihead Terazili, Kutu dolum), Sıvı dolum Makineleri, Muhtelif ambalaj ekipmanları, Nakil bant ve Elevatörler üretim ağımızda yer almaktadır. Üretimde öncü firmalar arasında QUADROPAK markası ile girmbemizi teknoloji ile birleştirerek en kaliteli hizmeti vermeyi amaç edinmiş firmamiz kobisan 3 san. bölgesinde üretimine hız kesmeden devam etmektedir. eyi başaran firmamız kısa sürede ihracatta daha hızlı bir yükseliş gerçekleştirmiştir. Kalite ve satış sonrası hizmetlerde Güven veren firmamızın gelişim sürecindeki başarısında en önemli etken İnovasyona verdiğimiz önemdir.
العلامة التجارية للمنتج

Quadropak

الدول الذي يتم التصدير اليها
ذرة العراق الأردن هولندا بلجيكا المغرب الجزائر روسيا موريتانيا أوزبكستان المملكة العربية السعودية البحرين آذربيجان سودان الجماهيرية العربية الليبية لبنان نيجيريا تونس تركمانستان انجلترا قازاقستان كينيا بلغاريا تنزانيا بنغلاديش
المنتجات الذي يتم استيرادها
وحدات ميزان الجرعة
سعة الانتاج السنوي
50 Adet
الشركات المشابهة