Bu web sitesi sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitemizde en iyi deneyimleri yaşamanız için çerezleri kullanır.

Reddet Kabul Et

Nadir Avcan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Meram Yaka Şubesi

우리에 대해

Büyümek; ülkemize ve insanımıza fayda üretmek demek bizim için..

Ticari arenaya akaryakıt sektörüyle giriş yapmıştık…

Zaman içinde edindiğimiz tecrübe; aklımızla, çabamızla, gayretimizle, azmimizle büyüttüğümüz ve gurur duyduğumuz hizmetlerimizi geliştirerek; başka, bambaşka sektörlerde de başarılı adımlar atmamızı sağladı. Sigorta acenteliği, tarım ve inşaat sektörlerinde de adımızdan söz ettirir hale geldik. Hızlı ve emin adımlarla büyümeye, büyürken de hem kalitemizi hem de insan gücümüzü artırarak ülkemize, vatanımıza ve milletimize kayda değer katkılar sağlamaya devam ettik..

Tüm çalışanlarımızla birlikte, gönül vererek, emek vererek büyüttük bu kuruluşu..Birlikte sevindik, birlikte gurur duyduk..Ödülümüz başarı, meyvesi de kalitemiz ve gururumuz oldu..

1997 yılında ilk istasyonumuzla çıktık yola. Her yıl ortalama iki yeni istasyon açarak 2012 yılına kadar akaryakıt sektöründe fark edilir bir ivme kazandık. 2012 yılı itibarıyla yüzümüzü toprağın bereketli yüzüne çevirdik ve tarım sektörüne hizmet vermeye başladık. Aynı yıl içerisinde sigorta sektörüne giriş yaptık ve sektörün 7 büyük markasıyla sunduğumuz hizmeti daha kaliteli bir seviyeye ulaştırdık.

Yeni açılacak petrol istasyonlarımız, devam eden otel ve işyeri projelerimiz, tarım sektöründeki yatırımlarımızla firmamızın hizmet gücünü hem kendimize hem milletimize kanıtladık. Başarılarımızla enerjimizi, enerjimizle başarılarımızı destekledik.

Bugün bulunduğumuz yere ve sahip olduğumuz hizmet gücüne çalışarak ve hak ederek hep birlikte ulaştık. Nadir Avcan olarak sadece maddi sermayeye değil, emeğe ve beşeri sermayeye de yatırım yaptık. Çünkü biz biliyoruz ki insan en büyük değerdir ve eğitim görmüş her insan bulunduğu yere, çevresine ve ürettiği hizmete değer ve kalite katar.

Nadir Avcan Şirketler Grubu en üst düzey yöneticisinden, sahada çalışan hizmet erlerine kadar bir ailedir. Ailemiz; kendini her gün daha fazla geliştirerek sektörüne ve çalıştığı alanlara katkı sağlayan, inisiyatif alan, her geçen gün işine olan hakimiyetini, başarısını ve hizmet kalitesini artıran bireylere sahiptir.

Şirketimizin yarınlarını, ülkemizin yarınlarından ayırt etmeden çalışmaya, değer üretmeye ve büyümeye devam edeceğiz. Ortaya koyduğumuz her hizmet ve her eserin üzerinde emeğimiz ve katkımız olacak ve bu katkı şirketimizin ve tüm çalışanlarımızın ortak gururu olmayı sürdürecektir.

유사한 기업