Bu web sitesi sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitemizde en iyi deneyimleri yaşamanız için çerezleri kullanır.

Reddet Kabul Et
ABOUT US

Alman ve Türk yatırım ortaklığı ile West Spare Parts ismiyle kurulmuştur. Otomotiv ve ağır vasıta yedek parça konusunda dünya çapındaki değerli müşterilerimize uçtan uca çözüm ortağı olmayı hedeflemekteyiz. Yerli üretimi, Avrupa standartları ile birleştirerek müşterilere en ekonomik şekilde en iyi kaliteyi vermeyi hedeflemekteyiz. After Market ürünlerinde dünyanın önde gelen Man, Mercedes Benz, Volvo, Scania, Iveco, Daf, Ford, BMC, ZF, Renault gibi markaların yedek parçalarını garantili şekilde müşterilerimize en kısa sürede ulaştırmaktayız. Kısa vadeli ticari beklentiler yerine uzun vadeli karşılıklı işbirliği ve memnuniyete dayalı oluşumları hedeflemekteyiz.

 Tüm yedek parça ve bileşen aksesuarları, motor parçaları, elektrikli parçalar, fren parçaları ve bunlara ek olarak hidrolik ve pnömatik yardımcı malzemeler konusunda geniş bir üretim ve uzmanlık yelpazesi sunmaktan gurur duyuyoruz. Standart katalog ürünlerinin dışında sizden gelecek tüm talepleri değerlendiriyor ve uygun olanları üretici iş ortaklarımıza istenilen standartları ürettiriyoruz. West Spare Parts ayrıca avrupada birçok özel imalat talebini de karşılamaktadır. Sac şekillendirme, talaşlı imalat, kalıp parçaları, otomotivde kullanılan özel aparat ve fikstür ekipmanları bunlara dahildir. Talepleriniz için size her an yardıma hazırız.

PRODUCT BRAND

West Spare Parts

EXPORTED COUNTRIES
Italy Germany France The United States of America Canada Islamic Republic of Iran Peru Portugal
SIMILAR FIRMS