Bu web sitesi sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitemizde en iyi deneyimleri yaşamanız için çerezleri kullanır.

Reddet Kabul Et
О НАС

Yem teknolojileri sektörünün önemli temsilcilerinden biri olan Oryem Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Türkiye’nin önde gelen değirmen makineleri üreticilerinden biri olan ‘Unormak Değirmen Makinaları’ bünyesinde 2012 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Konya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesislerinde faaliyetini sürdüren firmamız müşterilerine daha yenilikçi ve daha kaliteli hizmet sunabilmek için sektör ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı ülkelerinde yapılan bütün fuarlara katılım sağlayarak teknolojik yenilikleri takip etmektedir.Böylece sürdürülebilir bir sanayi politikası uygulayarak müşteri ihtiyaçlarına hızlı bir çözüm üretilebilmektedir.

Oryem Makine Sanayi Ve Tic. A.Ş. olarak yem makinalarının tasarımı, üretim ve anahtar teslim olarak komple yem üretim sistemlerini kurma veya makina bireysel satış hizmetleri vererek, kaliteli, optimal, müşteri odaklı özel çözümler sunarak büyükbaş, küçükbaş, kümes ve diğer evcil hayvanlar için yem üretim hatlarını sonuca ulaştırmaktadır.

Oryem bu süreçte daha az enerji tüketimi, daha etkin, verimli, çevre ve kullanıcı dostu, sanitasyon odaklı hijyenik ürünler, müşteri ve çözüm odaklı üretim ve satış ve sonucunda müşteri memnuniyetini ana ilke edindiklerine dikkat çekerek yem sektörünün her alanında kullanılan makineleri, bunlara ait komponentleri, sistem ve çözüm önerilerini, anahtar teslimi işletmeleri, gerekli modifikasyonları yani müşterinin ihtiyaç duyabileceği her noktada hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Oryem, tesis üretiminde doğru adımlarla ilerlemek için, kullanılacak ekipmanların en doğru şekilde üretime dahil edilmesini teknoloji kullanımı ile birleştirmiştir.Dolayısı ile kapasitenin ve kalitenin birbirinden bağımsız olmadığını faaliyete geçirmiş olduğu tesisler ile gururla sektöre sunmuştur.

ПОХОЖИЕ КОМПАНИИ