Bu web sitesi sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitemizde en iyi deneyimleri yaşamanız için çerezleri kullanır.

Reddet Kabul Et
О НАС
Resta Endüstriyel ve Mutfak Ekipmanları Şirketi , Türkiye'de işletilen bir şirket olan Konya kentinde kaliteli ticari mutfak ekipmanları ve catering malzemeleri tedarikçilerinin önde gelen tedarikçilerinden biriyiz. Resta Endüstriyel Mutfak Makineleri dünyanın farklı coğrafi bölgelerinde (başta Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Güney Amerika) yerel olarak endüstriyel ürünler sunmaktadır ve müşterilere ve ortaklarına karşılıklı yarar sağlayacak şekilde benzersiz üretim ve tasarım ve proje kaynakları sunmaktan gurur duymaktadır. -Hızlı üretim, en kaliteli ürünleri sağlamak ve istikrarlı çalışma prensibi - Otel zincirlerinden küçük kafelere kadar her türlü müşterilerle çalışmaktayız.
БРЕНД ПРОДУКЦИИ

THE RESTA

ЭКСПОРТИРОВАННЫЕ СТРАНЫ
Германия Соединенные Штаты Америки Франция Австрия Португалия Испания Израиль Польша Оман Катар Тунис Алжир Марокко Македония (Бывшая Югославская Республика) Болгария Греция Швеция Англия Чешская Республика Албания Объединенные Арабские Эмираты Бахрейн Египет Палестина Ливан Румыния Сербия
ПОХОЖИЕ КОМПАНИИ