Bu web sitesi sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitemizde en iyi deneyimleri yaşamanız için çerezleri kullanır.

Reddet Kabul Et
À PROPOS DE NOUS

CBO'YA HOŞ GELDİNİZ

CBO, beton pompası ve transmikserler için yedek parça üretmektedir. CBO ürünleri orijinal değildir, ancak aynı kalite standartlarını kullanarak ve orijinal üreticiler tarafından kullanılan aynı teknolojik süreçleri benimseyerek ürettiği için mükemmel bir şekilde değiştirilebilir.

CBO ürün yelpazesi, temel olarak aşınan parçalar ve beton silosu ekipmanları ile Schwing , Putzmeister , Cifa, Sermac, Junjin, Waitzinger, Klein ve Transmikser parçaları gibi 1200'e varan parçadan oluşmaktadır.

20.000 m²'lik bir alanı kaplayan yeni fabrikasında CBO, daimi kadroya sahip olup, dünya çapında 67'den fazla ülkeye ihracat yapmakta, tutku ve özveri ile çalışarak elde ettiği başarısını her geçen gün kanıtlamaktadır. müşteri.

Müşterilerimizle ilişkimizi bir ortaklık olarak görüyoruz. Pazarınız için mükemmel ürünü geliştirip sunmamızı sağlamak için işinizi öğrenmeye ve anlamaya özen gösteriyoruz. CBO ihracat satış ekibi son derece deneyimli, uyarlanabilir ve her zaman hizmetinizdedir.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

ENTREPRISES SIMILAIRES